Noua Dacia Duster Pick-up ar putea fi disponibilă din acest an

Dacia Duster Pick-up s-a întors și arată mai bine decât prima sa generație. La fel ca în cazul modelului apărut în 2014, vorbim despre o creație semnată Romturingia. Compania din Curtea de Argeș a prezentat public noua variantă a lui Duster Pick-up.

Prezentarea lui Duster 2 în varianta Pick-Up a avut loc la Hanovra, în cadrul salonului dedicat vehiculelor comerciale. Au păstrat formula consacrată, respectiv o parte frontală identică, urmată de modificări serioase după primul rând de portiere. Motorizarea rămâne preluată direct din gama Dacia Duster, iar sistemul de tracțiune integrală este neschimbat.

Spatele include o benă cu o ușă cu deschidere clasică, în exterior. Ampatamentul și consolele nu sunt modificate, însă Romturingia oferă și un pachet pick-up pentru Duster care păstrează configurația cu cinci locuri se arată într-un material 4x4adventure.ro.

Mai mult Dacia Duster Pick-up va fi lansat de producătorul din Mioveni în acest an. Vestea vine chiar de la directorul general al Renault Commercial Roumanie, Hakim Boutehra.

Deși carosierul Romturingia a dezvoltat deja o versiune pick-up a noului Duster, cei de la Dacia au decis să colaboreze cu firma din Curtea de Argeș și să solicite aportul specialiștilor de la Centrul Renault Technologie Roumanie din Titu și al departamentului de marketing al producătorului argeșean pentru o versiune proprie a lui Duster Pick-up.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *