Noua mașină Dacia care va bate, poate, Ford și Audi. Imagini nemaivăzute pe străzile din România cu autoturismul

Dacia pregătește noua mașină care urmează a fi lansată în anul 2024. Mai multe imagini spion au fost capturate cu noul model de autoturism al producătorului autohton în timp ce efectua teste.

Dacia, renumita companie auto din România, pregătește lansarea unei noi mașini în anul 2024, care se anunță a sparge piața românească. Imaginile apărute în spațiul public cu acest viitor model Dacia sugerează că acesta va impresiona nu doar piața auto europeană, ci și pe cea internațională. Experții din domeniu afirmă că Duster 2024 este un model de nouă generație, ce urmează să calce pe urmele conceptului Bigster.

Prototipul viitoarei generații Dacia Duster, denumit Bigster, a fost deja suprins în teste, ceea ce alimentează și mai mult entuziasmul în rândul iubitorilor mărcii. Compania a confirmat că noul Duster va fi produs la uzina din Mioveni, iar planurile de producție sunt programate pentru anul viitor. În prezent, prototipurile sunt încă testate pentru a se asigura că modelul final va atinge standardele înalte ale Daciei.

Dacia Duster a devenit deja un model de succes, reprezentând aproximativ 65% din mașinile produse la uzina din Mioveni, adică aproximativ 900 de mașini pe zi. Popularitatea Dusterului nu se oprește aici, în primele șase luni ale anului 2023, Dacia a reușit să ocupe două dintre primele șase poziții în clasamentul mașinilor vândute în statele membre ale Uniunii Europene. Dacia Sandero s-a clasat pe locul doi, cu aproximativ 102.000 de vehicule comercializate, în timp ce Duster a ocupat locul șase, cu aproximativ 90.000 de mașini vândute.

Noua mașină de la Dacia reprezintă un adevărat competitor pentru Ford și Audi

Aceste rezultate impresionante sunt o dovadă a succesului mărcii Dacia în Europa și reconfirmă faptul că mașinile produse de această companie oferă un raport calitate-preț excelent. În plus, lansarea noii generații de Duster în 2024 este așteptată cu mare interes, având în vedere îmbunătățirile și inovațiile pe care le va aduce.

Cu un design atrăgător și dotări tehnologice avansate, noul Duster promite să fie un automobil care va atrage atât clienții fideli Daciei, cât și noi consumatori. Performanțele sale, combinate cu fiabilitatea și durabilitatea specifice mărcii, vor consolida poziția Daciei pe piața auto europeană și vor sparge barierele de a deveni un competitor puternic în segmentul SUV-urilor.

Lansarea acestui nou model Dacia în 2024 va aduce cu sine un val de entuziasm în rândul fanilor mărcii, iar piața auto românească va fi puternic influențată de această premieră. Cu o istorie bogată și o evoluție remarcabilă în ultimii ani, Dacia se afirmă tot mai mult ca un jucător important pe piața auto mondială și este de așteptat ca noua lor mașină să continue această tendință ascendentă și să cucerească inimile șoferilor din întreaga lume, notează ePitesti.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *