„Nu am văzut în viața mea așa ceva!”. Un șofer român a spulberat cu TIR-ul un avion, pe o autostradă din Germania

Un acident mai puțin obișnuit s-a produs sâmbătă după-amiază, pe o autostradă din Germania. Un camion condus de un român a lovit un avion, care aterizase de urgență pe A62, lângă Hoheneid.

Potrivit poliției din Waldfischbach-Burgalben, landul Renania-Palatinat, Germania, avionului de mici dimensiuni i s-ar fi oprit motorul în timpul zborului din Franța către Saxonia Inferioară.

Șoferul român de TIR și pilotul avionului au scăpat teferi, după accidentul de pe autostradă

Pilotul trebuia să aducă de urgență aeronava la sol, astfel că a luat decizia de a folosi autostrada drept pistă de aterizare. Nu a fost o misiune ușoară, pentru că autostrada este îngustă, având doar două benzi de circulație. După ce a stăpânit cu brio aterizarea, aparatul de zbor a fost lovit de un TIR, la volanul căruia se afla un șofer român, relatează publicația germană Bild.

Din fericire, atât pilotul, cât și șoferul român de TIR au scăpat teferi. Pilotul a suferit răni ușoare, dar nu a fost nevoie să meargă la spital, iar românul nu s-a rănit, dar s-a ales cu un adevărat șoc.

Unul dintre primii ajunși la fașa locului, împreună cu numeroase echipaje de poliție și pompieri, a fost Karl Sekoll, patronul unei firme de remorcare solicitată să intervină la accident.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.