Nu e gluma! Politistul-examinator a adormit in timpul probei practice pentru obtinerea permisului

Un politist examinator a adormit in masina, marti, in timp ce examina un candidat la proba practica pentru obtinerea permisului de conducere, pe o strada din municipiul Suceava. In imagini poate fi observata o masina-scoala, iar la volan se afla un candidat care sustine proba de traseu.

Dormea, dar avea masca de protectie
Pe scaunul din dreapta se afla politistul examinator, care nu poarta masca de protectie, si care pare sa doarma de-a binelea.

In momentul in care observa ca politistul este filmat, soferul examinat da din umeri, nestiind nici el cum ar trebui sa procedeze intr-o astfel de situatie.

Politistul examinator a fost filmat de un participant la trafic. Imaginile au fost suprinse pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, pe podul peste raul Suceava. Imaginile au fost filmate marti la amiaza si au fost publicate pe Facebook.

Nu este prima data cand se intampla

Surse locale, citate de suceava.net afirma ca nu ar fi pentru prima data cand politistul adoarme in timpul examenului, iar acest lucru este cunoscut de superiorii lui.

Se pare ca soferul in devenire merita permisul de conducere in conditiile in care somnul politistului nu a fost perturbat. Probabil aceasta este metoda omului legii prin care testeaza capacitatile celor care sustin proba „orasului”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.