Nu e o glumă! Ce mesaj a lăsat un șofer din București în parbrizul mașinii, după ce a parcat pe trotuar

Nu mai este un secret faptul că Bucureștiul a devenit neîncăpător. Aproape 2 milioane de locuitori și cam tot atât de mult mașini circulă pe străzile Capitalei. Parcarea reprezintă una dintre cele mai mari provocări, însă românul este inventiv și chiar găsește soluții aproape în orice. De-a râsu plânsu ce bilet a lăsat un bucureștean în bordul mașinii, după ce a parcat neregulamenta pe trotuar. 

Se spune că tot pățitul e priceput, iar mesajul șoferului pare să fie o atenționare pentru pietoni. Bucureșteanul și-a parcat mașina pe trotuar, lucru ce a îngreunat circulația trecătorilor, însă pare să nu-l intereseze prea mult.

Mai mult de atât, pentru cei care se gândesc să-i pună gând rău, șoferul a lăsat un bilet în bordul mașinii. Ca un fel de avertizare acesta menționează că  mașina este supravegheată video din balconul locuinței. ”Mașină supravegheată video din balcon”, este mesajul șoferului.

Așa cum era de așteptat, nu au fost puțini cei care au simțit nevoia să comenteze postarea de pe Facebook: ”Acolo bate camera, unde voiai să parcheze? / Sunat la Poliție, acolo e loc de parcare? / Dar dacă te împiedici pe lângă mașina lui și pici pe oglindă, se supără oare?”, sunt doar o parte din comentariile internauților.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *