NU, nu e gluma! Cum a reusit un sofer cu Audi din Vaslui sa zboare peste un sens giratoriu. Imaginile fac inconjurul inrernetului VIDEO

Conform primelor informații, un tânăr din Vaslui nu a putut să frâneze înainte de sens, așa că a „arat” sensul giratoriu, bagându-i în sperieți pe ceilalți participanți la trafic.

În fața polițiștilor, tânărul a susținut că i s-a blocat accelerația, însă oamenii legii verifică două piste.

Fie acesta a venit cu viteză, depășind toate mașinile, dinspre Cismeaua Moldovencei, și nu a putut redresa bolidul la timp, fie – așa cum vorbeau unii oameni la fața locului – ar fi vorba de o liniuță pe linia dreaptă a drumului național, terminată prost pentru Audi.

„În jurul orei 19.00, s-a primit un apel la 112, despre producerea unui eveniment de circulație în zona Motor Grup. Din primele verificări, un șofer de 24 de ani, din Vaslui, venind dinspre direcția Mărășeni spre Vaslui, conducea o mașină în care se mai aflau alte trei persoane, iar când a ajuns la acest sens giratoriu a pierdut controlul asupra direcției de mers, trecând prin sensul giratoriu.

Acolo a rămas blocat. A fost testat alcoolscopic, iar rezultatul este negativ. Șoferul a fost condus la Biroul Poliției Rutiere pentru a clarifica în ce mod s-a produs evenimentul”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *