O bandă de români jefuia bunuri din CAMIOANE în Italia. Au sechestrat doi șoferi profesioniști

Reţeaua infracţională, din care făceau parte nouă români şi trei cetăţeni din Ecuador, a fost destructurată de către carabinieri. Inculpaţii au fost arestaţi pentru comiterea mai multor furturi şi tâlhării.

Cinci români, membri ai unui grup infracţional specializat în furturi din TIR-uri în Italia, au fost prinşi de către carabinieri şi plasaţi în arest, scrie publicaţia Milano Today.
Numărul persoanelor implicate în comiterea infracţiunilor ajunge, astfel, la 12, după ce în decembrie 2020, şapte bărbaţi – patru români şi trei cetăţeni din Ecuador – au ajuns după gratii.

Gruparea acţiona în nordul Italiei, fiind luate în vizor TIR-urile parcate în zonele industriale. Cercetările au scos la iveală că, în perioada august-octombrie 2020, banda de infractori a comis cinci furturi şi trei tâlhării, în două din cazuri şoferii autocamioanelor fiind sechestraţi şi, mai apoi, abandonaţi. Ancheta a fost deschisă în urma unui furt comis la finele lunii august, în provincia Milano, când românii au sustras dintr-un autocamion zeci de bidoane cu ulei de motor în valoare totală de aproximativ 30.000 de euro.
Două săptămâni mai târziu, carabinerii au identificat în trafic un român de 22 de ani, care transporta în furgonetă computere şi monitoare în valoare de 600.000 de euro, furate tot dintr-un TIR oprit într-o parcare. (adevarul.ro)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.