O maşină de Poliţie a luat foc, pe stradă, în Bucureşti. Poliţiştii, plin de nervi: „Ce să stingi, mă, că n-avem extinctoare, n-avem nimic”

Un incendiu a izbucnit în interiorul unei autospeciale de Poliţie, pe un bulevard din Bucureşti. În imagini se vede cum bordul maşinii este cuprins de flăcări, iar poliţiştii încearcă fără succes să stingă focul.

Incendiu izbucnit într-o maşină de Poliţie
Sindicatul Europol a reacţionat pe Facebook: „În certificatul de înmatriculare sunt denumite „autospeciale”, însă, în realitate singurele lucruri „speciale” la ele sunt colantul cu „Poliția” și rampa roșie/albastră. În imagini aveți o asemenea „autospecială” de poliție care evident că arde „MAI special” decât ar fi ars dacă nu era de Poliție”

Poliţiştii îşi dau seama că nu au cum să stingă flăcările, iar unul dintre ei se duce la o doamnă, participantă la trafic şi îi cere un extinctor ca să stingă focul. Femeia îi ajută, iar poliţiştii îi mulţumesc.

Încercând în zadar să stingă flăcările, unul dintre poliţişti are o ieşire nervoasă şi spune că nu au nimic la îndemână. El le spune colegilor să scoată din maşină ce au de valoare, inclusiv actele, dar mai ales foaia de parcurs.

În cele din urmă focul a fost stins, iar maşina de Poliţie luată de o platformă.

Video AICI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.