O șoferiță de TIR din România face senzație pe internet. Are 321.000 de urmăritori pe TikTok: „Nu contează înălțimea, poți să-ți reglezi scaunul și volanul”

Adriana Oltean e șoferiță de TIR și face furori pe internet. Tânăra e vedetă pe rețaua de socializare TikTok, unde a strâns 321.000 de urmăritori, iar postările ei sunt apreciate de zeci de mii de fani.

O șoferiță de TIR din România face senzație pe internet. Fata a povestit în ultimele postări că are doar 1.58 metri înălțimie și le vorbește fanilor săi despre cum ajunge la volanul camionului.

Într-un live pe rețeaua de socializare chiar din fața TIR-ului pe care-l conduce, o urmăritoare a Adrianei, a întrebat-o: „Cât de mult contează înălțimea persoanei pentru a conduce un camion?” Adriana i-a răspuns imediat.

„Bună Andreea, am văzut că m-ai întrebat dacă contează înălțimea pentru a fi șofer de camion. Ei bine, eu am un metru 58 și chiar nu contează înălțimea, pentru că poți să-ți reglezi scaunul și volanul.”, a venit răspunsul prompt al Adrianei.

Postarea a strâns nu mai puțin de 160.000 de vizualizări în 22 de ore și aproape 15.000 de aprecieri. Românca are o audiență demnă de o adevărată vedetă. Spre exemplu, în urmă cu trei zile a postat un video care a strâns 933.000 de vizualizări. O mulțime de alte postări ale ei au adunat peste un milion de vizualizări.

Peste 600.000 de oameni au vizualizat și videoclipul postat de Adriana în urmă cu trei zile atunci când, la volanul camionului pe care-l conduce, a cuplat semiremorca încărcată într-un depozit din Spania. Șoferița a demonstracă că poate face perfect toate manevrele la volanul TIR-ului, apoi cuplarea cabinei și toate celelalte operațiuni pe care le efectuează toți șoferii profesioniști.

Originară din Reteag, Bistrița, Adriana are 28 de ani, e căsătorită și trăiește în Spania, în Almeria. Soțul ei e și el șofer de camion.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.