O șoferiță de TIR din România în vârstă de 27 de ani, prinsă când fura cu trei colegi, tot români, motorină din alt camion, într-o parcare din Franța

În noaptea de joi, 14 decembrie, spre vineri, 15 decembrie, jandarmii au arestat șoferi de TIR români suspectați că ar fi furat combustibil dintr-un camion, în zona Quinssaines, în Allier, scrie site-ul cotidianului regional La Montagne.

Patru cetățeni români, trei bărbați, toți cu vârste în jur de 40 de ani, și o femeie, în vârstă de 27 de ani, au fost prezentați sâmbătă, 16 decembrie, în fața judecătorului de libertăți și de detenție în vederea arestării preventive înainte de a fi judecați de instanța penală Montluçon, miercuri, 20 decembrie.

Ei sunt suspectați că au sustras combustibil din zona de odihnă Quinssaines, chiar înainte de a părăsi Montluçon. Evenimentele au avut loc în jurul orei 1:30, iar cei patru români se deplasau pe RN 145, spre Clermont-Ferrand, la bordul a două camioane care transportau produse alimentare, vase și produse de machiaj.
Citeşte întreaga ştire: O șoferiță de TIR din România în vârstă de 27 de ani, prinsă când fura cu trei colegi, tot români, motorină din alt camion, într-o parcare din Franța

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *