„Odată cu el am plâns şi eu!”. Un român a început să plângă după ce şi-a vândut Dacia pe care a avut-o timp de 34 de ani

Un român a început să plângă după ce şi-a vândut Dacia pe care a avut-o timp de 34 de ani şi de care a avut grijă „ca de icoană”.

Povestea românului, un bărbat din Braşov cunoscut pentru faptul că avea grijă „ca de icoană” de maşina sa, a început în 1989, atunci când şi-a cumpărat autoturismul.

De 34 de ani, acesta s-a îngrijit de „bătrâna” Dacie şi a făcut tot posibilul ca aceasta să continuă să meargă pe şoselele din România.

Astăzi, bărbatul s-a văzut nevoit să îşi la revedere de la „dragostea” sa pe patru roţi, iar cel care a cumpărat-o a filmat momentul despărţirii şi a postat apoi imaginile pe TikTok.

În momentul în care a realizat că a vândut Dacia şi că va rămâne fără ea, bărbatul din Braşov a început să plângă. Reacţia cumpărătorului a venit imediat, iar acesta a coborât din maşină şi s-a dus direct la fostul proprietar pe care l-a luat în braţe.

Pe TikTok, clipul video a adunat peste un milion de vizualizări în mai puţin de 8 ore, precum şi peste 85.000 de aprecieri.

Oamenii au comentat imaginile emoţionante, iar unii chiar s-au oferit să strângă bani pentru a-i răscumpăra maşina.

„Cea mai întreținută Dacie de pe Brașov.. Il știu pe domnu in fiecare zi ștergea și curată la mașină avea grija de ea ca de icoană!”, a scris Bogdan.

„Odată cu el am plâns şi eu”, a scris şi Meral.

De asemenea, un tânăr l-a sfătuit pe noul proprietar să facă un gest care emoţionant, comentariul fiind apreciat de mii de oameni.

„Din când în când dacă ai timp, mai treci pe la el să-l mai plimbi puțin. O sa se bucure”, a scris Marius.

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *