Oportunitate pentru soferii de TIR romani. Austria mareste considerabil salariile soferilor de la 1 ianuarie: 3000€ + bonusuri

Asociația pentru Transportul de Mărfuri din cadrul Camerei de Comert (WKO) a ajuns la un acord cu sindicatul vida privind creșterea salariilor pentru șoferii de camioane. Astfel, de la 1 ianuarie 2021, șoferii de camioane din Austria ar trebui să primească salarii cu 1,5% mai mari, potrivit Karl lui Delfs, Secretar Federal al Departamentului de Drumuri din sindicatul vida.

În plus, partenerii au convenit asupra unei proceduri comune în cadrul negocierilor pentru a dezvolta mai rapid infrastructura de parcare pentru șoferii profesioniști de-a lungul principalelor rute de trafic.

Mai exact, este vorba despre dotarea parcărilor de camioane cu toalete și dușuri gratuite, alimente la prețuri mai mici și facilități de cazare pe timpul nopții.

Ministrul finanțelor deduce mai mult de 100 de milioane de euro din venitul Asfinag pentru dividende. Vrem ca o parte din aceasta suma să fie redirectionata către șoferi, pentru a le asigura condiții de lucru mai bune. Nu mai putem permite ca aceste fonduri să ajungă în bugetul general al administrației publice pentru a putea fi utilizate în alte scopuri (…)” subliniază Delfs.

Prezentam mai jos un anunt de angajare dupa conditiile de mai sus:

Detineti permis categoriile C + E, Atestat marfa si card tahograf, Cazier judiciar

Contract austriac!

Salarizare intre 1900€ si 2700 € net/luna in funcție de aplicație si de orele de lucru.
14 salarii lunare pe an
25 de zile de concediu anual platite
Asigurare de sanatate pe teritoriul austriac
Asigurare sociala
Un mediu de lucru modern (MAN EURO6), telefon de servici, instruire, tabletă de conducător auto digital
Încercăm următoarele: Orar de munca

4 saptamani de lucru si 1 saptamana libera; 6 saptamani de lucru si saptamana libera a; 8 saptamani de lucru si 2 saptamani libere. In caz de urgenta se pot solicita zilele libere in prealabil, prin cerere in scris si cu preaviz.

Angajarea se face in Austria, toate taxele si obligatiile sociale se vor plati statului austriac!

Nu se percepe nici un fel de comision, nu suntem firma de recrutare, ci direct angajator! Salariul este intre 1900 si 2700 euro net lunar, in functie de clasa de impozitare si de orele de lucru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *