Oportunitate pentru soferii romani de TIR: Trans SESE face angajari si promite pana la 2400€ si conditii excelente de munca

Transportatorul rutier de marfă Trans SESE, cu sediul în Cluj-Napoca, subsidiara locală a grupului spaniol SESE, are disponibile în prezent 60 de locuri de muncă pentru conducători auto, pentru transport rutier de mărfuri, potrivit AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Cluj.

Candidaţii trebuie să aibă minim studii gimnaziale, iar contractul se va încheia pe perioadă nedeterminată, potrivit AJOFM Cluj. Compania a avut anul trecut un număr mediu de 284 de angajaţi, conform datelor publice.

În România există circa 300.000-310.000 de şoferi cu atestate profe­sionale, iar angajatorii din domeniul transporturilor se confruntă cu un deficit acut de personal, potrivit unor informaţii primite anterior de la Uniunea Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR). Veniturile unui şofer de camion pot ajunge la peste 2.400 de euro net pe lună, potrivit UNTRR.

Descrierea job-ului:
Pachet salarial atractiv; Permis de conducere C+E; Certificat de transport rutier de marfă; Se lucrează la simplu sau la dublu (inclus soț și soție sau prieteni); Se lucrează pe comunitate, ca șofer internațional veți efectua transport de marfă (camion prelată) în toată Europa;

Condiție obligatorie de a se respecta programul de condus fără alte cerințe; Mașinile sunt echipate cu toate aparatele necesare pt. taxe drum, precum și sisteme performante de monitorizare a activității realizate de aceste camioane;

Dispecerat în limba romană; Se lucrează 6 săptămâni cu 2 acasă. Nu se face deosebire între șofer 1 și șofer 2 (referitor la salarii); Transport gratuit până la camion; Banii se dau sub formă de avans și plată; Avem nevoie de personal cu răspundere și seriozitate; CONTRACT NEDETERMINAT DIRECT LA ANGAJARE.

Cerintele job-ului:

Permis de conducere C+E; Certificat de transport rutier de marfă; Condiție obligatorie de a se respecta programul de condus fără alte cerințe; Avem nevoie de personal cu răspundere și seriozitate; Studii medii/superioare.

Expertii in domeniu relateaza faptul ca, asa cum se poate vedea si in oferta mentionata anterior a grupului spaniol SESE si ceilalti mai jucatori de pe piata transporturilor au inceput anul cu oferte atractive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *