Orașul din Belgia unde dacă ai mașina înmatriculată în România ți se ridică automat

Autoturisme înmatriculate în România și parcate în Sint-Truiden, au fost ridicate în această săptămână de administrația locală. Primărița orașului belgian a explicat de ce face asta și a decis să nu mai amendeze proprietarii, relatează cotidianul regional Het Belang van Limburg.
„De ce mașinile cu numere de înmatriculare românești nu primesc amendă în Sint-Truiden: Dar vom remorca acum”, titrează sursa citată, între-un articol în care continuă: „Parcați gratuit toată ziua în centrul orașului și încă nu primiți o amendă? Acest lucru este posibil, cu condiția să aveți o plăcuță de înmatriculare din Europa de Est. Pentru că trimiterea unei amenzi și primirea banilor este foarte dificilă. Orașul Sint-Truiden s-a săturat de asta și a desfășurat miercuri o campanie de tractări”.
„De unde pot comanda plăcuțe de înmatriculare românești”, s-a întrebat pe Facebook săptămâna aceasta comerciantul Tom Goossens, de la Deli Roma din Sint-Truiden. „Atunci se pare că poți parca gratuit în orașul nostru, toată ziua”. El s-a săturat de cei care apar la ușa lui în fiecare zi și-și lasă acolo mașinile. „Acestea sunt așa-numitele locuri shop&go. Poți sta acolo gratuit o vreme, dar apoi trebuie să muți mașina. Deci, sunt destinate clienților care doresc să cumpere ceva rapid. Cu toate acestea, există șoferi care își permit să stea acolo o zi întreagă. Te-ai aștepta să primească o amendă uriașă. Dar asta nu se întâmplă. Se pare că acest lucru este dificil de făcut cu cei cu plăcuțele de înmatriculare din Europa de Est”, a spus bărbatul.

Citeşte întreaga ştire: „De unde pot comanda plăcuțe de înmatriculare românești?” O primăriță din Belgia ridică mașinile cu numere de România, fără să mai amendeze șoferii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *