Pasageri români lăsați pe jos în Germania. Microbuzul cu care circulau avea defecțiuni la frână și părți din șasiu ruginite

Șase pasageri români au rămas fără mijloc de transport în Germania după ce microbuzul cu care circulau a fost oprit de polițiști și pus sub sechestru administrativ. Agenții de poliție au găsit mai multe nereguli tehnice la autovehiculul oprit, printre care și defecțiuni la sistemul de frânare.

Potrivit publicației Tag24, un microbuz Mercedes care circula joi, 29 octombrie 2020, pe autostrada A3 din Germania a fost oprit de polițiști în dreptul localități Montabaur, din landul Rheinland-Pfalz, în cadrul unui serviciu de control intens efectuat în acea zonă. După ce l-au intimat pe șofer să parcheze într-o zonă de serviciu de pe autostradă, polițiștii germani au verificat starea tehnică a mijlocului de transport persoane și au constatat atât că avea mai multe părți din șasiu ruginite, precum și că frânele nu funcționau în mod corespunzător.

Agenții de poliție nu au avut de ales decât să pună sub sechestru autovehiculul pe loc pentru a evita producerea unui accident, lăsând astfel pasagerii pe jos, în zona de serviciu a autostrăzii. Cei 6 pasageri aflați în microbuz erau muncitori români care fuseseră recrutați de o firmă germană de construcții, mai scrie sursa citată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *