Polițist din Covasna, condamnat definitiv pentru mită și favoruri sexuale cerute unei femei care nu a luat permisul auto

Un poliţist s-a ales cu o pedeapsă cu suspendare pentru că a uzat de calitatea de examinator şi a obţinut favoruri sexuale de la o candidată care nu luase permisul.

Magistraţii din cadrul Curţii de Apel Braşov s-au pronunţat definitiv miercuri, 4 noiembrie, în dosarul „Sex şi mită la Permise Auto”, conform adevarul.ro.

Prima instanţă, Tribunalul Covasna, a aplicat pedepse cu suspendare, însă sentinţa a fost atacată atât de procurorii anticorupţie, cât şi de unul din poliţiştii inculpaţi. Curtea a majorat pedeapsa omului legii apelant şi a menţinut suspendarea.

Astfel, Costel Adrian Anton, agent principal în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Covasna, poliţist în Neamţ, dar delegat în Covasna, a fost inculpat pentru luare de mită, folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual şi abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Mai multe detalii despre toată povestea AICI.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *