Polițist din Ploiești, surprins când întrerupe examenul auto și ajută o bunicuță să treacă strada. Un sofer a filmat totul

Un polițist din Ploiești a fost filmat când întrerupe examenul auto și ajuta o bunicuță să treacă strada. Imaginile s-au viralizat rapid, dar spre surprinderea multor, gestul duios i-a adus și critici. Ce îi reproșează oamenii omnului legii.

VIDEO AICI

Un videoclip postat pe un grup de pe rețelele sociale face înconjurul internetului. În imaginile filmate de un șofer se poate observa cum un polițist coboară din mașina de examen auto pentru a ajuta o bunicuță să treacă strada. Cum era de așteptat, videoclipul s-a viralziat rapid, dar spre uimirea multora a stârnit și controverse.

Polițistul examinator a întrerupt proba pracitică de la examenul auto pentru a sări în ajutorul bătrânei. Totul s-a îmtâmplat în orașul Ploiești, iar momentul a fost filmar de un alt șofer alflat în trafic, care aștepta la trecerea de pietoni.

Potrivit observatorulph.ro, momentul emoționant a avut loc pe strada Democrației din Ploiești. Din imagini, se poate observa cum omul legii nu a stat prea mult pe gânduri și a început imediat să dirijeze traficul astfel încât bătrâna care se mișca greu să poată ajunge pe trotuarul de pe partea cealalta.

Clip-ul s-a viralizat rapid și la nici o oră de când a fost postat a stâns site de reacții și comentarii. Însă, spre uimirea multora, gestul duios al polițistului i-a adus și critici.

În timp ce mulți l-au lăudat pentru promtitudinea cu care a sprit în ajutorul femeii de pe trecerea de pietoni, alți utilizatori îl condamnă pentru „excesul de zel” sau pentru faptul că nu era echipat corespunzător.

„Bravo domnule polițist ați arătat omul din dumneavoastră”, a reacționat cineva.

„Dacă puteți observa era în examen cu un elev practic era pentru altă treabă plătit dar a intervenit într-un moment important pentru fluidizarea traficului și ca mămăița să treacă strada în siguranță”, a mai completat un internaut.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *