Polițistul care a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni, prins cu minciuna. Detaliu monstruos scos la iveală de o nouă mărturie

Avocatul familiei Raisei a făcut noi dezvăluiri, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, din dosarul polițistului care a ucis-o pe copilă pe trecere de pietoni.

Adrian Cuculis susține că există probe în dosar care demonstrează că polițistul Constantin Popescu a mințit în declarațiile sale despre moartea pe care a provocat-o pe Bulevardul Laminorului din Capitală.

Testul poligraf ar urma să desființeze și alte afirmații ale agentului, crede avocatul.

Adrian Cuculis, avocatul familiei fetiței ucise pe trecere: „Polițistul ascunde trei aspecte.”

Cazul agentului de poliție Constantin Popescu, care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni și a azvârlit-o pe prietena ei, Marina, continuă să șocheze cu noi detalii. Polițistul urmează să fie supus „detectorului de minciuni”, lucru care ar putea schimba semnificativ situația în sala de judecată.

 „Eu cred că ascunde trei aspecte. Numărul 1: direcția în care se îndrepta. El a spus că se ducea cu citație, eu cred că, de fapt, el își terminase programul și pleca acasă. Numărul 2: Cred că a aprins girofarurile după ce a făcut accidentul, lucru susținut de o mărturie din dosar. El a aprins girofarurile mai întâi, după care s-a dat jos din mașină. Numărul 3: Eu cred că a mințit când a zis că s-a uitat la trecere de pietoni și n-a văzut pe nimeni”, a dezvăluit Adrian Cuculis.

Deși expertiza legală nu a fost încă finalizată, circumstanțele în care polițistul a comis fapta par să devină din ce în ce mai grave pe măsură ce ancheta avansează.

„Expertiza încă nu este gata, dar cred că avea undeva în jur de 90 km/h, poate puțin peste.Cel puțin asta reiese din modul în care a fost avariată mașina”, a adăugat avocatul familiei Raisei.

Adrian Cuculis: „Dacă se schimbă încadrarea, polițistul va fi un criminal.”

Avocatul acuzării a publicat, în urmă cu două săptămâni, scrisoarea primită de părinții Raisei de la polițistul care le-a omorât fiica pe trecere.

Faptul că Adrian Cuculis a folosit termenul „ucigaș” în postarea făcută pe site-ul său, la care a atașat scrisoarea lui Constantin Popescu, i-a revoltat pe unii dintre urmăritorii săi de pe Facebook.

„Este un subiect foarte sensibil însă cred că criminal este prea mult spus. Din punctul meu de vedere criminal este atunci când vrei să omori pe cineva iar în cazul lui nu intră în discuție. Din nefericire nu este nici primul, nici ultimul accident cu victime. Îmi pare rău pentru acel copil, dar îmi pare rău și pentru acest om că soarta i-a fost asta”, a scris un urmăritor de-ai lui Adrian Cuculis în comentariile postării cu scrisoarea.

Avocatul se apără și spune că a folosit termenul legal corect în ceea ce îl privește pe polișist.

 „E ucidere din culpă, deci e ucigaș. Dacă se schimbă încadrarea, asta după ce se va face testul poligraf, atunci va fi un criminal. Dacă era ceva greșit, vă asigur că aș fi schimbat”, a spus Adrian Cuculis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *