Porsche Cayenne, scos din noroi de un tractor vechi de peste 30 de ani. Operațiunea, asistată de jandarmi

O familie de bucureșteni care venise să viteze zona Colți – Nucu – Aluniș a cerut ajutor prin 112 după ce Porsche-ul s-a blocat în noroi. Jandarmii buzoieni au rezolvat problema tocmind un sătean cu un tractor.

O familie cu trei copii s-a aventurat în munții Buzăului, pe drumuri înmuiate de ploaie, și a fost la un pas să petreacă noaptea în sălbăticie. Oamenii s-au bazat pe bolidul lor, un Porsche Cayenne, dar salvarea a venit tot de la un bătrân tractor Universal.

În urma unui apel la 112, în a doua zi de Paște, 17 aprilie a.c., jandarmii buzoieni au intervenit pentru deblocarea unui autoturism de teren în care se aflau cinci persoane, dintre care trei copii.

Jandarmii au fost anunțați despre faptul că un vehicul Porsche Cayenne a rămas blocat în noroi pe un drum forestier din apropierea localității Buduile, comuna buzoiană Bozioru.

„Deși traseul indicat de aplicația de navigație a fost respectat, autoturismul nu a mai putut înainta, existând pericolul de a rămâne în sălbăticie după lăsarea întunericului”, au transmis jandarmii buzoieni.

În scurt timp, după apelul 112, jandarmii montani au sosit în locul indicat, alături de lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, reprezentanți ai administrației publice locale a comunei Bozioru, precum și de voluntari din localitate.

După îndelungi eforturi, echipa de intervenție a reușit să scoată autoturismul din noroi. A fost nevoie de sprijinul unui localnic din Bozioru (Buzău), chemat de reprezentanți primăriei să intervină cu tractorul pe care acesta îl folosește la muncile agricole, un Universal vechi de peste trei decenii.

Fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, membrii familiei au reușit astfel să își  continue deplasarea în siguranță.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *