Povestea Loredanei Matcaşu, tânăra româncă mamă a trei copii şi şoferiţă de TIR: „Iubesc meseria asta!”

Lumea care ne inconjoară a facut un cult pt videochatiste si femei care inteleg prin „a se descurca” să se lipeasca de un barbat potent financiar si să faca tot posibilul sa nu se mai dezlipeasca de „combinatia” căzută prada, exact ca o lipitoare.
In tot acest timp, mamele, femeile care muncesc din greu, sunt tinute undeva in umbră, la periferia societătii, pentru ca ele nu mai sunt modele demne de urmat !!

Dat fiind că este luna dedicata doamnelor, astazi o sa vă povestesc istoria unei femei care mie mi-a starnit o doza de respect si admiratie, acum fiindu-mi putin rusine sa ma mai plang la voi uneori pt greutatile de care mă lovesc in meseria asta !!
Frumoasa din poze se numeste Loredana Matcașu, este din Galati si ne este colega de șosea.
Pana aici nimic iesit din comun, avand in vedere ca sunt peste 4000 de romance care lucreaza in acesta lumea pe roti ce pana acum o perioada era o lume exclusiv a bărbatilor.
Loredana locuieste in Germania impreuna cu sotul ei Daniel si el sofer de camion.
Colega noastră pare ca are 25 ani, dar aparențele inșeală, are 37 si este mamă a 3 băieti, Gabriel de 13 ani, Eduard de 11 si Sebastian de 5 ani.
Stati ca povestea acum incepe !!
Ca să isi creasca decent si cu o scolarizare buna cei 3 răzesi, colega noastra lucreaza 5 nopti pe săptamana pe un camion cu prelata făcand curse intre Germania si Elvetia, programul ei incepand la ora 2 dimineata si terminandu-se in jur de ora 15.
Băietii, noi stim ce inseamna munca la prelata, decopertari, chingi, arimare, toate astea prin ploi, frig, ninsoare sau arșița cumplita.
Mai mult de atat, Loredana face schimb de tura cu sotul ei, asta pt ca in permanenta sa fie cineva in preajma copiilor.
El lucreaza in tura de zi, de la 15 la 3 dimineata si apoi schimba camionul cu ea la ora 3, ea mergand in Elvetia, o tara dificila ce implica proceduri vamale, stiti voi mai bine.
Astazi, vorbind cu ea si cerand detalii pt materialul asta, am intrebat :
Nu iti e greu ??
Cand te poti odihni cu 3 copii si o casa de intretinut ??
Ilie, nu am timp sa ma plang, iubesc meseria asta, dorm maxim 3-4 ore pe zi, in tot timpul liber ramas fac teme cu cei mici, spal, calc, fac mancare si incerc pe alocuri sa imi acord putin timp mie si sotului meu.
In meseria asta cine are timp sa se planga, probabil nu munceste destul !!
Ca să vezi ce chestie, nu trebuie sa ai botox, sa pari disponibila si sa ai limuzine la scară pt a fi implinită !!
Dragilor, ea este Loredana, o colega a noastra care face cu mandrie un job ce ne pune si pe noi ca barbati in dificultate uneori, este mama si sotie model si culmea, toata viata asta activa pare ca o intinereste !!
Stiu, nu isi arată țățele pe instagram si nici nu ne explica aberatii despre soferie pe tik tok, asa ca nu poate beneficia de aprecierea noastra !!
Loredana, ai tot respectul meu, a unuia care stie si despre viata de pe șosea si cea in familie !!
Băieti, cum facem sa ne mai plangem acum de neajunsuri cand avem exemple de genul acesta care pun in umbra barbatia noastră !!
Nu aveti exemple de urmat ??
Tocmai v-am oferit incă unul, de-al nostru, direct din praful de pe sosele !

Dragilor, pe șosele ne avem doar unii pe ceilalti !!
Grija de voi !!
#omulșoselelor

Click aici pentru postarea originala https://www.facebook.com/CSPFE/posts/283708943117802

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *