Povestea șoferiței care a lăsat munca de birou pentru a deveni șofer pe camion: „Îmi ador meseria și tot ceea ce fac”


Sunt șoferiță de TIR de 4 luni de zile și as dori sa schimb firma, deoarece lucrez la un patron roman, iar ca romanul nu este nici unul, sa muncești mult și pe bani puțini ..Ma numesc Paula Alexandra și am 23 de ani și sunt din Satul Chircesti jud Vaslui..îmi place foarte mult ceea ce fac, îmi place sa conduc, îmi plac noii colegi, primesc claxoane, salutari, flashuri și multe aprecieri din partea colegilor și angajaților de la firmele unde incarc și descarc, sunt șoferiță de 4 luni fac 4 tari:Spania, Franța, Belgia și Olanda.. sunt o persoana energica și foarte muncitoare..muncesc de la vârsta de 18 ani, am lucrat 4 ani jumătate într.un birou ca facturista, dar nu m.as mai întoarce niciodată înapoi deoarece îmi place foarte mult sa călătoresc și îmi place mult adrenalina, în schimb patronii din România te înjosesc, te demoralizat, și te fac sa renunti, atunci când muncești pentru ei devii precum un cal, trag de tine sa facă cât mai mulți km sa facă ei bani dar pe tine sa te plătească cât mai puțin, și sa iti mai ofere cât mai puține condiții, îmi ador meseria, chiar dacă este greu, obositor.

Nu m-as vedea renunțând prea devreme, îmi place sa conduc TIR-ul chiar dacă este mare, îmi oferă mai multa stabilitate, îmi oferă încredere, capacitate..deși la început nimeni nu m-a susținut, singura persoana care m-a susținut și a avut încredere în mine a fos tatăl meu, care îmi spune mereu, ,,fetita mea cea puternica” . Îmi ador meseria și tot ceea ce fac, îmi plac toate mașinile cu gabarit depășit, în schimb patronii romani sunt foarte rai. as dori foarte mult sa găsesc o alta firma unde sa lucrez cu mai mult drag, și sa îmi ofere cât de cât mai bune condiții.

Îmi iubesc meseria, cu vârf și îndesat, și as dori foarte mult sa găsesc o firma la care sa merite tot efortul meu care îl fac zi de zi..vreau și imi doresc sa lupt sa strâng bani și sa îmi i.au propriul camion, sa sa călătoresc cu el toată țara. Petrec foarte multe nopți nedorite, conducând ore , multe ore incontinu și sper cât de curând sa ma bucur de munca mea, sa îmi aducă roade și sa îmi câștig bănuții pentru a-mi îndeplini visul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *