Povestea șoferului care a lucrat 38 de ani cu același camion, o Scania 112

„A funcționat ca un ceas în toți acești ani.”

Aceasta este una dintre acele povești de care camionii sunt încântați. De 38 de ani, camionistul Gustaf Grönblom din Suedia a condus același camion, un Scania 112.

Săptămâna aceasta, acum în vârstă de 80 de ani, a spus că se va retrage.

„Este ca și cum ai spune adio unui vechi prieten. Conducerea unui camion în tot acest timp devine un fel de stil de viață. Dar acum am 80 de ani și când permisul meu de conducere profesional expiră anul viitor, nu îl voi reînnoi ”, a spus el.

Camionistul a mai remarcat că este dificil să vezi un alt camionist care lucrează atât de mulți ani cu același camion.

Gustaf a lucrat cu un Scania 110, care l-a servit timp de 15 ani. În anii 1980 a cumpărat o Scania 112, cea mai modernă disponibilă atunci.

„A funcționat ca un ceas în toți acești ani. Singura problemă a fost odată o cutie de viteze defectă, dar am găsit una bună de înlocuit pe un camion vechi de transport de cherestea. Dar nimeni nu a pornit vreodată motorul „, a adăugat șoferul camionului.

În ciuda părăsirii drumului după atâția ani, el a spus că nu va sta liniștit. „Sunt atât de multe de făcut. Am de lucru de acasă, trebuie să tai lemne și alte lucruri. Nu voi sta liniștit ”, garantează Grönblom.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *