Prima măsură luată de Vladimir Putin împotriva României. Decizia luată în urmă cu puțin timp

Războiul din Ucraina afectează emoțional întreaga omenire. Care este prima măsură luată de președintele Vladimir Putin împotriva României. Ce restricții au fost impuse de Rusia în țara noastră. Decizia a fost luată în urmă cu puțin timp.

Rusia a luat decizia de închide spațiul aerian pentru avioanele care sunt înregistrate în România, după ce autoritățile din București au luat o măsură asemănătoare, pe fondul atacurilor din Ucraina

De asemenea, Rusia a luat această măsură și în cazul Cehiei, Bulgariei și Poloniei, după ce țările au interzis zborurile din cauza atacurilor ordonate de Vladimir Putin în Ucraina.

Rusia a luat decizia de închide spațiul aerian pentru avioanele care sunt înregistrate în țara noastră

România a luat decizia de a interzice zborurile din Rusia astăzi, în jurul orei 15.00, potrivit reprezentanților de la Autoritatea Aeronautică Civilă. Această măsură a fost luată de țara noastră din cauza războiului din Ucraina.

Aeronavele operatorilor înregistrați în Rusia nu mai au dreptul de a intra in spațiul aerian al României decât în cazuri de urgență, dar și a zborurilor umanitare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *