Primele imagini cu Lamborghiniul Huracan care a lovit mortal un tânăr de 21 de ani, la un raliu din Brașov

A fost o zi neagră în Brașov, acolo unde un tânăr de 21 de ani a murit după ce a fost lovit de un Lamborghini Huracan scăpat de sub control. Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului.

Accidentul s-a produs în timpul unei curse de mașini, organizată în Brașov, pe centura ocolitoare a municipiului. Un Lamborghini Huracan, autoturism de sute de mii de euro, a ieșit în decor și s-a răsturnat, spulberând în drumul său un spectator, un tânăr de 21 de ani. Paramedicii au încercat să-l resusciteze, însă fără succes. Tânărul lovit de Lamborghini nu a mai revenit la viață.

Video AICI

Cum s-a produs accidentul din Brașov

„În timpul desfășurării manșelor de calificare, la a doua trecere a perechii RaceBox, conducătorul modelului Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieșind în decor. Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetățean aflat pe margine, în câmpul de alături. Conducătorul auto este în stare de șoc dar conștient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare și ambulanță aflate la fața locului, medicii de la fața locului solicitând ajutor și din partea ISU SMURD BRAȘOV. Exprimându-ne că starea acestuia se va îmbunătăți, regretăm cele întâmplate, iar în consecință cursa este anulată”, au transmis, imediat după accident, organizatorii competiției.

Ce spune IPJ Brașov

„În cadrul unui concurs automobilistic organizat pe strada Trimisul Sec din municipiul Brașov a avut loc eveniment rutier. Un conducător auto, participant la concurs, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în afara acesteia  accidentând un spectator. Victima primește îngrijiri medicale la fata locului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc incidentul”, a anunțat, inițial, IPJ Brașov.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *