Produsul de 3 lei care menţine curat parbrizul maşinii chiar şi în zilele ploioase. Aşa scapi de mers des la spălătorie

Un produs extrem de ieftin te ajută să ai o mașină mereu curată. Cu siguranță mulți conducători auto ar vrea o soluție minunată și mereu la îndemână în momentele în care autovehiculul este murdar. Un șofer responsabil știe că trebuie să fie atent la semnele de circulație, să își respecte colegii de trafic, dar și să aibă un autoturism care să fie bine întreținut pentru buna sa funcționare. Cum poți să îl cureți repede?

Produsul care îți curăță repede parbrizul mașinii: este ieftin

 

Conducerea nu înseamnă doar respectarea regulilor de circulație și a colegilor de trafic, ci și îngrijirea vehiculului personal pentru buna sa funcționare. Vizibilitatea trebuie să fie pe primul loc atunci când vine vorba despre curățenia mașinii. Toți conducătorii auto trebuie să aibă grijă la acest detaliu.

 

Astăzi îți prezentăm un truc eficient cu bicarbonat de sodiu pentru a menține parbrizul mașinii curat și în zilele ploioase. Se poate ca din cauza poluării din mașinile mari în timpul ploilor geamurile să prezinte un strat care simulează grăsimea. Acest lucru reprezintă murdărie sau praf în exces. Problema nu este doar una estetică, ci reduce vizibilitatea șoferilor.

Cu siguranță vrei ca atunci când te afli la volanul unei mașini să fii cât mai atent pentru a nu risca un accident. Dacă ești o persoană care trebuie să circule pe distanțe lungi sau a fost nevoită să circule în mijlocul unei furtuni ai observat acest scenariu în timpul unei ploi intense. Nu trebuie să îți mai faci griji pentru că există o alternativă pentru tine. Schimbarea se va vedea imediat

 

Ce trebuie să faci?

 

O agenție cunoscută de vânzări de mașini a împărtășit cum poți face un produs care să îți adune toată murdăria de pe parbriz care este greu de accesat. Ai nevoie doar de bicarbonat de sodiu, apă și o cârpă din bumbac.

  1. Turnați puțină apă pe parbriz și pe medalion
  2. Mai târziu, adăugați o mână de bicarbonat de sodiu care vă permite să acoperiți suprafața
  3. Treceți din nou microfibra și frecați ușor parbrizul
  4. Ștergeți cu microfibră curată pentru a îndepărta resturile

Alt truc genial i-a ajutat pe alți șoferi în privința zgârieturilor. Trebuie să amesteci ușor ulei de cocos și oțet într-un recipient. Freacă bine zona care are probleme cu o cârpă îmbibată în produsul făcut la tine în casă, iar chiar din primele clipe vei vedea rezultatul. Nu trebuie să mai cheltui bani și să îți duci vehiculul la profesioniști.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *