Reacția unui taximetrist la rugămintea unei mame. „Am numai 16 lei, mă duceți cu copilul la Urgențe?”

O femeie a apelat la un taximetrist pentru a o transporta cât mai repede, pe ea și pe copilul ei, la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj. Femeia a precizat că nu avea decât 16 lei la ea, insuficient pentru a plăti cursa.

Întâmplarea a avut loc la Cluj și a fost relatată de un internaut pe un grup de Facebook.

„Respect! Gest lăudabil făcut de un taximetrist din Cluj. O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult. Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație.

Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă”, a scris un șofer pe grup de Facebook, relatează Știri de Cluj.

Internautul a postat întreaga discuție dintre femeia disperată și taximetristul altruist.

Bună ziua, am 16 lei toți banii și trebuie să ajung cu băiatul la Urgență. Credeți că-mi anjung banii?”, a scris femeia.

Reacția taximetristului care a primit mesajul nu s-a lăsat așteptată. Om cu suflet mare și conștient de problema femeii, el i-a răspuns că nu este nevoie de bani. „Sărut mâna, nu e nevoie de bani. Așteptați două minute, vă rog, că ajung imediat”, a scris taximetristul.

La scurt timp, el a ajuns la adresa femeii și a dus-o împreună cu copilul ei la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj.

Impresionat de situația mamei disperate, bărbatul nu a acceptat niciun ban, deși aceasta ar fi vrut să se revanșeze și să-i plătească.

Chiar dacă astfel de gesturi, precum cel al taximetristului, sunt din ce în ce mai rare, în continuare există oameni dispuși să ajute și fără să aștepte o răsplată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *