Recordul incredibil al unui șofer din Austria: 260 de amenzi neplătite în valoare de 137.000 de euro

Un șofer în vârstă de 35 de ani a bătut toate recordurile în Austria. Bărbatul avea pe numele său nu mai puțin de 260 de amenzi neplătite în valoare de 137.000 de euro. 

Un șofer în vârstă de 35 de ani care s-a sustras de la controlul vehiculului, marți, la Praterstern, este foarte posibil să fie posesorul unui record negativ. Degeaba a încercat bărbatul să fugă, oamenii legii l-au prins la scurt timp. După cum aveau să descopere polițiștii, bărbatul nu plătise 260 de amenzi administrative în valoare de peste 137.000 de euro.

Potrivit publicației ORF, bărbatul a fugit cu vehiculul său, apoi a oprit și s-a ascuns în zona de marfă a dubiței Mercedes Sprinter pe care o conducea.

Nu avea nici măcar permis de conducere

Din primele cercetări a reieșit că cetăţeanul, de naționalitate indiană, nu numai că se afla ilegal în Austria, dar avea şi 260 de amenzi administrative în valoare de 137.000 de euro.

În plus, tânărul de 35 de ani nu avea permis de conducere valabil, iar vehiculul său nu era omologat pentru circulația pe drumurile publice. 

Suspectul a fost arestat și denunțat pentru mai multe infracțiuni. 

Agenții de poliție au reținut vehiculul, în habitaclul căruia au descoperit și un spray cu piper.

Au fost zile pline pe șoselele din Austria, fiind înregistrate mai multe incidente. Într-unul a fost implicat și un autocar în care călătoreau români.  

Sursa:www.stiridiaspora.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *