România depășește borna de 900km de autostradă

Prin deschiderea celor 15km din lotul 1 al autostrăzii A10, România depășește borna de 900km de autostradă! Este un eveniment important pentru țara noastră lipsită de infrastructură rutieră modernă, așa că vom încheia ziua de astăzi într-o notă pozitivă.

Dorim să felicităm în primul rând muncitorii, inginerii și personalul auxiliar care au făcut posibile inaugurările de anul acesta de la Borș, Iernut, Rădăuți, Săcueni, Bacău și Alba Iulia.

Ne exprimăm de asemenea aprecierea față de efortul din ultima perioadă al personalului din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și din autoritățile locale sau centrale implicate în finalizarea acestor proiecte.

Sperăm ca mobilizarea de anul acesta să continue și în anii în care nu vom avea campanii electorale și scrutine.

Vom milita în continuare pentru depolitizarea și profesionalizarea instituțiilor responsabile de implementarea proiectelor de infrastructură, aceasta reprezentând singura cale spre recuperarea decalajului imens pe care România încă îl înregistrează în acest domeniu.

Rugăm participanții la trafic să circule cu maximă prudență până la ridicarea tuturor restricțiilor și finalizarea lucrărilor rămase de executat pe sectoarele de drum date în folosință!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *