România, survolată în permanență de două avioane air force ale Statelor Unite

Țara noastră este survolată în permanență de două avioane air force ale Statelor Unite (USAF). România pare protejată în aceste clipe, chiar dacă Rusia nu ne-a amenințat momentan. O dronă americană, sub denumirea de „FORTE 11” monitorizează Marea Neagră.

România, survolată în permanență de două avioane air force ale Statelor Unite

Țara noastră este survolată în permanență de două avioane air force ale Statelor Unite (USAF). România pare protejată în aceste clipe, chiar dacă Rusia nu ne-a amenințat momentan.

România, survolată în permanență de două avioane air force

Cele două avioane au fost identificate pe raza Brașovului și Cluj Napoca, dar ar fi în mișcare pentru a monitoriza întreaga țară.

România este survolată în permanență de aceste avioane air force trimise din Statele Unite. Unul este recunoscut ca fiind sub denumirea de „NCHO220”, iar celălalt „LAGR-240”.

O dronă americană monitorizează Marea Neagră

O dronă americană, sub denumirea de „FORTE 11” monitorizează Marea Neagră în permanență, după ce o navă moldovenească a fost lovită de o rachetă ruseacă.

NATO este alături de România în orice moment, iar Statele Unite se implică pe cât de mult posibil ca oamenii să fie departe de pericol. Țara noastră nu a fost amenințată până acum, iar Klaus Iohannis a asigurat populația cu privire la siguranță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.