Romanii taie cu flexul si sudeaza ilegal si utilitarele! Accident cu un Mercedes Sprinter rupt in doua!

In urma cu ceva vreme Politia a descoperit faptul ca foarte multi romani prefera sa-si sudeze masinile ilegal.

Singura problema este vazuta doar atunci cand aceste masini sunt implicate in accidente, moment in care acestea se rup in doua si pasagerii zboara pe caldaram.

Exemplul de fata este cel al unui sofer de Mercedes Sprinter I care a fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia masina a fost rupta in doua exact pe zona unde tinichigiul a sudat ielgal utilitara din alte doua sau trei masini.

In asemenea accidente vedem in realitate cum romanii prefera sa-si riste vietile cand merg in trafic cu aceste utilitare sudate din alte trei masini, pericolul fiind mai mare daca nu uitam ca acestea sunt supraincarcate.

Ca sa poti sa-ti dai seama daca o utilitara este facuta din doua poti vedea daca puntea spate este echilibrata cu puntea fata, adica poti vedea ca masina ” are patru urme pe sosea” pentru ca in realitate nu poti suda eficient o asemena utilitara.

Din pacate RAR nu opreste in trafic aceste masini, iar cei de la ISCTR trec cu vederea utilitarele cu o greutate mai mica de 3.5 tone!

Utilitara de 3.5 tone este singura masina care nu este oprita niciodata de catre Politia Rutiera, acestia avand ca mentalitate ca soferul este la munca si este cu siguranta legal!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *