S-a aflat identitatea presupusului vinovat al accidentului în care au murit 7 persoane. Tânărul abia împlinise 30 de ani și urma să se căsătorească

Un accident tragic a avut loc în cursul acestei dimineți, pe DN 28 Iaşi – Târgu Frumos, în zona localităţii Sârca, acolo unde șapte persoane și-au pierdut viața într-un mod fulgerător. Nenorocirea s-a petrecut în urma impactului violent între un autocamion, o dubă și o Ambulanță, în urma unei depășiri pe contrasens, într-o curbă. De vină pentru producerea accidentului ar fi șoferul autocamionului, potrivit ultimelor informații. Ulterior tragediei, tânărul, alături de celelalte victime a fost identificat, iar povestea lui este una sfâșietor de tristă.

Ce le spusese tânărul prietenilor, cu puțin timp în urmă

Radu Andrei împlinise în urmă cu o lună vârsta de 30 de ani și urma să-și planifice nunta cu iubita sa. Acesta locuia în Dumeşti, localitate în care îşi achiziţionase recent un teren. Destinul tragic al băiatului face ca acesta să fi venit să lucreze în țară pentru o perioadă scurtă de timp, majoritatea timpului petrecându-și-l în Anglia, acolo unde muncea, de asemenea, la o firmă.

De curând, Andrei le-ar fi dezvăluit prietenilor că vrea să revină în Anglia din cauza salariului mic din România, motivând această dorință pentru a putea să-și strângă bani pentru nunta sa. Din păcate, tânărul nu a mai apucat să-și vadă visul cu ochii și nici să își întemeieze o familie, lăsând în urma sa multă durere. În cazul familiei tânărului se află și restul familiilor îndoliate, care și-au pierdut o persoană dragă în urma accidentului din această dimineață.

Mesajul MAI după tragedia de la Iași

În urma accidentului în care și-au pierdut viața 7 persoane, Ministerul Afacerilor de Interne au transmis un mesaj manifest către toți șoferii, făcând apel la responsabilitatea și prevenția fiecăruia. Reprezentanții MAI le reamintesc șoferilor conduita pe care trebuie să o aibă întotdeauna atunci când se află la volan și le oferă câteva recomandări esențiale pe care ar fi bine să le respecte pentru siguranța personală, dar și a restul participanților la trafic.

„Azi dimineață… DN 28, județul Iași… Din primele date, un autocamion intră pe contrasens, acroșează o ambulanță, apoi intră în coliziune frontală cu o autoutilitară.
Rezultatul: 7 persoane decedate și alte trei rănite. STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT! În doar câteva secunde 7 persoane și-au pierdut viața!

Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV! Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire! Atenția trebuie să fie la drum, nu la telefonul mobil!
Nu circulați peste viteza legală admisă, nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise!

Nu uitați că nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi! ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”, a fost mesajul de revoltă MAI față de impactul tragic al accidentului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *