S-A AFLAT! Nu mama gemenilor i-a aruncat pe copiii de la etajul 10 al apartamentului! Care e rezultatul testului poligraf

Andreea, mama gemenilor din Ploiești, a mers la detectorul de minciuni. Rezultatele testului poligraf făcut de către acesta arată că nu ea a fost cea care i-a aruncat pe gemeni pe ferestra apartamentului său de la etajul al zecelea. Ce a mai scos la iveală testul poligraf.

Andreea nu i-a aruncat pe copii de la etajul 10 al apartamentului

Rezultatul testului poligraf au ajuns, iar Andreea, mama gemenilor din Ploiești, a stat tot timpul cu sufletul la gură cu privire la adevărul în ceea ce privește moartea copiilor în vârstă de 2 ani, căzuți de la etajul al zecelea al apartamentului.

Ei bine, testul poligraf arată că Andreea nu a fost ea cea care i-a aruncat pe cei mici de la etaj și totodată,  nu a fost cea care i-a ajutat pe aceștia să urce pe masă și să reușească astfel să sară de la fereastra apartamentului.

Mai mult de atât, rezultatul testului poligraf mai indică și faptul că Andreea nu a tras salteaua lângă geam, deși ea a fost găsită lângă fereastra de unde au căzut gemenii.

Andreea a recunoscut că s-a drogat în ziua tragediei

Mama gemenilor a recunoscut însă la testul poligraf, după numeroase întrebări în timpul emisiunii în care spunea că nu s-a întâmplat asta, că a consumat droguri în ziua tragediei.

Ea a precizat că a ”tras un fum” în dimineața zilei în care gemenii au căzut de la etaj, însă asta a fost tot și nu a mai continuat să se drogheze pe parcursul orelor următoare. Concluzia testului poligraf este astfel că Andreea s-a drogat. scrie spynews.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *