Scene emoționante! Un ofițer de poliție consolează un băiețel de 4 ani după un accident de mașină, îmbrățișându-l în mijlocul șoselei

Scene emoționante pe o șosea, în Ecuador! Un ofițer de poliție a fost surprins în timp ce îmbrățișa un băiețel de doar patru ani, după ce acesta fusese implicat într-un accident de mașină. Bărbatul a vrut să îl consoleze pe micuțul care plângea în hohote, iar gestul sau nu a trecut neobservat.

Lecție de empatie din partea unui ofițer de poliție

Ramón Salazar, un ofiţer de poliţie în vârstă de 35 de ani, are la rândul sau un copil de 4 ani și povestește că pentru el a fost că și cum și-ar fi ajutat propriul fiu. El spune că după ce a ajuns la locul accidentului, a văzut cum o femeie avea nevoie de ajutor pentru a ieși din mașina avariată. În același timp a auzit și strigătul unui băiețel și văzând că femeia primește deja ajutor pentru a ieși din mașină, s-a îndreptat repede către cel mic.

L-a întrebat ce s-a întâmplat și dacă este bine, însă copilul – Dilan – era străin și nu vorbea spaniolă.

Din fericire, Dilan nu era rănit, ci doar foarte speriat. Văzând că cel mic nu se mai oprește din plâns, polițistul l-a înfășurat într-o pătură, l-a îmbrățișat și a început să facă tot posibilul că să îl liniștească.

„M-am întrebat ce aș face dacă ar trebui să îmi liniștesc propriul fiu. Așa că am scos telefonul și i-am distrat atenția cu un clip amuzant de pe internet”, a mărturisit Rămîn Salazar într-o postare pe contul oficial de Twitter al Poliției din Ecuador.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *