Scene ireale în Germania cu un șofer român în patru labe pe autostradă: Poliția i-a confiscat camionul. Ce s-a întâmplat cu șoferul?

Un șofer român s-a regăsit într-o situație limită pe o autostradă din Germania. După ce poliția i-a confiscat camionul, acesta și-a riscat viața ca să își recupereze obiectul muncii.

Pe 30 ianuarie, un șofer român a făcut un adevărat scandal pe o autostradă din Germania. Poliția a fost nevoită să-l rețină. Totuși, scenele care au precedat arestarea sunt ireale.

Totul a început de la felul în care românul își conducea camionul. În urma apelurilor altor șoferi care au reclamat că pune în pericol viața altora, poliția a intervenit. Românul mergea șerpuit pe autostrada A3 și a creat un ambuteiaj în spatele lui, pentru că nimeni nu risca să-l depășească.

Cum și-a riscat românul viața după show-ul după autostradă

Poliția a trecut cu greu prin ambuteiaj și l-a găsit pe șofer când era deja oprit. Nu avea însă niciun fel de lumini de semnalizare pornite și era staționat exact pe mijlocul autostrăzii, după cum notează Bild. Când au ajuns lângă camion, agenții au văzut cum șoferul, un român de 54 de ani, era în patru labe și se târa spre ușa deschisă a cabinei, în dreptul pasagerului.

El a încercat să se urce, dar chiar în fața polițiștilor a alunecat și a căzut. S-a ales cu câteva răni pe față. Cauza felului lui haotic de-a conduce a fost consumul de alcool. Avea o alcolemie de peste doi la mie.

Poliția i-a reținut permisul de conducere, l-au reținut și pe el, iar după o vizită la spital pentru rănile pe care și le-a provocat a ajuns direct în arest. Camionul a fost, de asemenea, confiscat. Nu doar că șoferul conducea haotic, dar nici camionul nu era într-o stare prea bună. Evaluarea făcută după confiscare a arătat că prezenta mai multe defecțiuni la sistemul de frânare și la motor și doar norocul a făcut ca acest caz să nu devină o tragedie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.