Schimbarea făcută de Dacia pe noile mașini ca să-ți folosești fără griji telefonul cât ești la volan

Dacia surprinde șoferii cu o funcție care te face să te gândești că viitorul producătorului de la Mioveni este în rândul marilor companii auto de la nivel global.

Concret, Dacia a găsit o modalitate de a transforma smartphone-urile în ecran de afișare a vehiculului, cu sistemul său unic de control media. Orice smartphone se transformă într-un ecran complet integrat al mașinii.

Sistemul acesta este în dotarea noului Dacia Sandero și transformă orice smartphone într-un ecran complet integrat.

Adio suport de bord, să urăm „bun venit” tehnologiei Dacia

De câte ori nu ți-ai atașat de bord smartphone-ul, investind bani în fel și fel de suporturi care îți promiteau că îți vor susține smarthone-ul la îndemână, confortabil și sigur, în timp ce șofezi. Ei bine, nu-i așa că te-ai plictisit și, mai ales, enervat că unele dintre ele nu făceau nici pe departe ceea ce promitea producătorul?

Dacă da, atunci abordarea Dacia e exact ceea ce cauți.

Smartphone-ul este ținut sus pe bord și este ușor înclinat spre șofer. După descărcarea aplicației de control Dacia Media (pe Android și iPhone), conectează smartphone-ul prin Bluetooth și voila. Ai un sistem de infotainment personalizabil și ușor de utilizat.

Prin această tehnologie, Dacia s-a asigurat că nu va mai trebui să îți lași niciodată telefonul într-un suport mobil plictisitor și fragil.

„Media Control este un sistem multimedia complet. Include un radio, două difuzoare, un port USB, conectivitate Bluetooth, comenzi la volan și, mai presus de toate, o stație pentru smartphone în tabloul de bord.”
Nicolas Legros, director operațional Dacia Operațional Cross Car Line

„Misiunea noastră la Dacia este să redefinim mașina esențială. Așadar, a trebuit să găsim o soluție inteligentă, simplă și atractivă pentru multimedia”, a mai spus oficialul Dacia.

Sigur, opțiunea e foarte utilă când nu alegi versiunile de mașini care au ecran de 8 inci cu suport Media Nav. În cazul acesta, conectezi telefonul prin cablu USB și profiți atât de Android Auto, cât și de Car Play.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *