Se întorceau de la muncă, din tura de noapte, dar nu au mai ajuns acasă. Patru familii sunt în doliu, după accidentul cumplit de pe E85

Patru familii sunt în doliu în urma cumplitului accident ce a avut loc în această dimineaţă, pe DN 2 între localitățile Movilița și Sinești. Patru oameni şi-au pierdut viaţa după o ciocnire între două autoutilitare și un autoturism. Trei dintre ei erau angajați ai unei brutării din București și se întorceau acasă, după tura de noapte. A patra victimă, un sucevean de 41 de ani, era șoferul uneia dintre cele două dube implicate în accident.

Din primele informaţii se pare că şoferul uneia dintre autoutilitare ar fi adormit la volan. O autoutilitară venea dinspre Capitală spre Urziceni, cea de-a doua pe sens invers. Unul dintre autovehicule a intrat pe contrasens, a avut o ciocnire frontală, după care un alt autoturism a fost acroșat. Patru persoane și-au pierdut viața, alte două persoane au fost preluate, una cu un elicopter, cealaltă cu o ambulanță SMURD și transportate la spital.

Impactul între cele două dube a fost unul teribil, ambii șoferi pierzându-și viața. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani din Movilița, județul Ialomița, tatăl unei fete, și un sucevean de 41 de ani, din comuna Ipotești. În autoutilitara albă, condusă de bărbatul de 45 de ani, se mai aflau trei femei. Toți erau angajați ai unei brutarii din București, ieșiseră din tura de noapte, și mergeau spre casele lor. Din păcate, două dintre aceste femei au murit în urma coliziunii violente. Aveau 45 și respectiv, 49 de ani, și locuiau în comunele Movilița și Dridu.Cea de-a treia femeie din duba albă, în vârstă de 63 de ani, dar și o persoană din autoturismul implicat în accident au fost rănite, fiind transportate la spitale din București.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul pe DN 2, între Moviliţa şi Sineşti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.