Se vinde o Dacie 1310 cu doar 8996 de kilometri

Vand Dacia 1310 fabricat si inmatriculat in August 1999, ultima serie cu carburator.

Va rog citi cu atentie!
Masina are parcursi doar 8996 km conf istoric rar si foto este unicata in acest moment.
Masina nu a stat afara niciodata, nu are rugina, nu a avut reparatii, este in perfecta stare cu toate actele la zi si perfect functionala!
A avut un singur proprietar, a avut anual inspectia ITP. Am rotile de tabla cu anvelope montana originale DOT99
Acum are montate roti de aliaj originale dacia Dedicatie restaurate profesional la top wheels in aceasta vara cu anvelope de vara noi! Are toate lichidele schimbate in luna August 2021 inclusiv furtunase imbatranite, racorduri de frana fata, bielete antiruliu, ulei cutie viteze, lichid frana, golit curatat rezervor, bujii Dacia noi, acumulator Dacia nou, filtre aer , ulei si benzina, rezervor schimbat in 2002 in garantie si multe altele.
Casetofonul original Dacia Lg este in ambalaj nemontat niciodata cu tot cu suportul original Dacia!
Masina are ambele seturi de chei noi, manual de utilizate si un portbagaj plin de piese noi de origine Dacia( flapsuri, delco, presurile de roti spate, bujii, placute frana trusa dacia prim ajutor trusa de chei dacia cu care s-a livrat masina…
A avut huse pe scaune timp de 23 ani, absolut toata tapiteria este intacta si nu a fost curatata!Miroase si acum in interior a nou sau a mirosul specific de dacie noua.
Are inclusiv ceas in parasolar si toate etichetele din fabrica!
Masina este in Bucuresti in zona Metrou Pipera in parcare subterana incalzita!
Nu se deplaseaza pentru vizionari, se stabilesc doar ofertele serioase pentru vizionare. Nu doresc sa schimb cu nimic altceva. Se adreseaza doar persoanelor interesate si care pot aprecia corect ceea ce este de vanzare. Va multumesc.

Preț : 6500 euro neg.

nr telefon: 0749 658 272

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *