Semnul de circulație care dă bătăi de cap și șoferilor experimentați. Ce înseamnă indicatorul din imagine, de fapt?!

Indicatorul de avertizare, din poză, nu este cunoscut de toată lumea, multe persoane sunt confuze atunci când îl întâlnesc. Iată ce semnifică are, de fapt, și, ce ești obligat să faci, atunci când dai de el pe șosea.

Semnele de circulație sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le cunoști, înainte de a porni la drum. Este obligatoriu pentru toți participanții la trafic să știe absolut toate indicatoarele rutiere ce apar în Codul Rutier 2022. Le vei întâlni pe șoselele din România și nu vei știi ce ai de făcut, dacă nu vrei să le înveți pe toate.

În imaginea de mai sus este un semn de circulație folosit pentru presemnalizarea unei amenajări rutiere ce oferă și posibilitatea întoarcerii vehiculelor. Acest indicator auto se întâlnește pe drumurile publice care oferă posibilitatea conducătorilor de vehicule să execute manevra de întoarcere.

Mare atenție! Nu este un sens giratoriu și nu aveți prioritate de trecere, față de vehiculele care circulă din sens opus. Pentru întoarcere trebuie să le acordați acestora prioritate de trecere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *