Si-a minţit soţia, vreme de 14 ani, că e SOFER DE TIR. Ce a făcut cu adevărat bărbatul în tot acest timp

Un bărbat de 48 de ani şi-a minţit soţia timp de 14 ani că lucrează ca şofer de TIR, iar femeia a aflat din presă că partenerul ei de viaţă a minţit-o pentru atâţia ani.

Pleca de acasă cu săptămânile. Nevasta l-a crezut, mai ales că soţul ei chiar conducea un camion.

Numai că, de curând, scrie portalul www.b1.ro, consoarta lui a aflat adevărul. Din presa spaniolă, care a relatat despre şoferul călător prin Europa.Bărbatul pur şi simplu pleca de acasă, doar să nu stea cu cea care ar fi trebuit să fie jumătatea vieţii lui. Deci nu transporta ceva anume în camion.

Viața dublă a spaniolului este demnă de un film. Acesta a povestit presei iberice că a câştigat o sumă foarte mare la loterie în urmă cu mai mulţi ani, ceea ce l-a făcut să renunţe la locul de muncă. Soţul căştigase la loterie, cu 14 ani în urmă, o anume sumă de bani. Nu a spus nimic nevestei sale, ci a preferat să cheltuiască mica avere în călătoriile sale. Soţia lui credea că munceşte, dar, de fapt, tot ce voia bărbatul era să scape de ea. Acest lucru a fost mai uşor fiindcă bărbatul îşi permitea să nu lucreze, având acest câştig foarte mare la loterie.

Evident că o parte din bani fuseseră investiţi în camion. „Ştiu că mulţi pot spune că a conduce poate fi plictisitor, dar îi invit să stea vreo două ore cu nevasta mea. Atunci o să înţeleagă ce înseamnă plictiseala”, e declaraţia seacă a soţului.

Femeia a a aflat şi ea din presă de adevărata ocupație a soțului ei din ultimii 14 ani de căsnicie. Ea a declarat că avea ceva suspiciuni, pentru că nu a văzut niciodată vreun fluturaş de salariu, iar soţul ei nu a reuşit să îi spună numele exact al companiei pentru care lucrează. Ea spune însă că nu are de gând să se despartă de soţul ei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *