Simona Halep a avut o nuntă de vis! Imagini de excepție de la marele eveniment

Simona Halep a devenit, oficial, soția lui Toni Iuruc. Ieri, 15 septembrie, cei doi și-au unit legat destinele și au devenit soț și soție. Evenimentul a fost unul extrem de mediatizat și așteptat, iar toată lumea vrea să știe ce s-a petrecut acolo. Imagini senzaționale de la petrecerea de pomină a sportivei noastre.

Simona Halep, nuntă de vis

Simona Halep a avut parte de o nuntă de vis. Cununia civilă nu a fost una simplă, ci extrem de extravagantă, la care au participat 300 de persoane, care au intrat pe baza unui test negativ sau dovada imunizării.

Petrecerea a fost una sigură și extrem de bine organizată. Sportiva și proaspătul ei soț s-au ocupat de tot cu mare atenție și s-au asigurat că invitații se simt bine. Cei prezenți s-au bucurat de artiști care mai de care, printre care și Dan Bittman și Loredana Groza, care, de altfel, îi sunt și buni prieteni.

Simona a avut un dans al mirilor excepțional și emoționant, pe care toată lumea l-a privit cu emoție. Nu a fost ceva complex, dar a fost ceva sincer, ce a plăcut tuturor.

Melodiile lui Bittman i-au încântat pe mirii care s-au distrat până la sfârșitul petrecerii. Toți invitații au chefuit și s-au simțit bine, mai ales că au avut la dispoziție meniuri luxoase, băuturi pe măsură.

Simona Halep, ținută apreciată de specialiști

Simona Halep a purtat o ținută spectaculoasă în cea mai specială zi din viața ei, care l-a impresionat până și pe creatorul de modă Cătălin Botezatu. Acesta a precizat că toate elementele au fost alese perfect și, chiar dacă a optat pentru un look simplu, totul a arătat bine și mireasa a fost foarte elegantă.

Spre seară, sportiva s-a schimbat și a optat pentru o rochie albă, simplă și elegantă. Ea a ales să semene mai mult cu o mireasă, deși a avut loc doar cununia civilă. Look-ul ales a fost perfect și toată lumea a fost uimită de cât de bine arată sportiva noastră preferată.

Focul de artificii nu a lipsit nici el. Toți invitații au ieșit afară pentru a se bucura de surpriza serii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *