Şofer amendat cu 8.000 de euro după ce a întors pe autostradă. Explicaţia halucinantă oferită poliţiştilor

Un şofer a primit o amendă uriaşă şi a rămas fără permis, după ce a efectuat o manevră greşită pe o autostradă din Italia.

Şofer amendat cu 8.000 de euro după ce a întors pe autostradă. Este vorba despre un bărbat de naţionalitate străină, care a efectuat o întoarcere în formă de U pe autostrada A1 din Italia.

Camerele de supraveghere amplasate pe autostradă l-au surprins pe şoferul unui SUV în timp ce schimbă direcția de mers, trecând printr-un spațiu liber în parapetul care separă sensurile de mers.

Bărbatul a fost identificat de poliţişti, iar la scurt timp a fost oprit în trafic. Iniţial, şoferul le-a spus oamenilor legii că a greșit direcția de mers, după care le-a explicat că navigatorul i-a dat indicații să schimbe direcția de mers cât mai repede, ceea ce a și făcut.

 

Greşeala făcută l-a costat scump pe şofer. Acesta a rămas fără permis şi fără maşină, care i-a fost pusă sub sechestru pentru o perioadă de 90 de zile. De asemenea, şoferul a primit şi o amendă în valoare de 8.000 de euro.

 

„În fața acelor imagini, nu avem cuvinte pentru a exprima indignarea celor care, din cauza unui comportament atât de absurd, încă plâng pierderea unei persoane dragi”, a declarat Paolo Maria Pomponio, directorul Serviciului Poliției Rutiere din Italia, potrivit agenției de presă ANSA.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.