Șofer bihorean prins de radar și amendat pentru că a circulat cu 30 km/h

Un șofer bihorean a fost sancționat cu 4 puncte și o amendă de 580 de lei după ce a fost prins de radar circulând cu 30 km/h.

Întâmplarea a avut loc pe DJ 763, în localitatea Pietroasa. Conform și imaginilor de la fața locului, pe sectorul de drum pe care a fost prins șoferul este instituită o limită de viteză de 10km/h.

Cu toate acestea, majoritatea șoferilor au catalogat gestul polițiștilor de a se instala cu pistolul radar pe respectivul sector de drum ca exces de zel.

Exces de zel? Șofer bihorean prins de radar și amendat pentru că a circulat cu 30 km/h

Scris de Costel Demian – Un șofer bihorean a fost sancționat cu 4 puncte și o amendă de 580 de lei după ce a fost prins de radar circulând cu 30 km/h.

Întâmplarea a avut loc vineri, 11 iunie, pe DJ 763, în localitatea Pietroasa. Conform și imaginilor de la fața locului, pe sectorul de drum pe care a fost prins șoferul este instituită o limită de viteză de 10km/h.

Cu toate acestea, majoritatea șoferilor au catalogat gestul polițiștilor de a se instala cu pistolul radar pe respectivul sector de drum ca exces de zel.

Imagini cu procesul verbal au fost postate pe paginile de socializare, iar șoferii nu au ratat ocazia de a comenta.

„Bine ca n am mers cu bicicleta ca-mi anulau permisul”

„Nu mai bine scoatem centurile pe geam și luam mașina în spate. Așa sigur nu se depășește viteza!”

„Acuma,normal in localitate cu 10 Km/pe ora e ceva absurd, Da se poate o limitare de 30 de km/h, la aceasta viteza se poate evita orice pericol, dar cu 10 km /h pentru un autovehicol nu am vazut in nici o tara europeana. Ma refer in Localitati, in Romania, tot ce este posibil!!!”

„Așa promovează milițienii zona turistică !!! Cine trece pe acolo trebuie să aibă timp să vadă peisajele frumoase!!!”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *