Șofer de 63 ani prins cu magnetul de polițiști în timp ce conducea cu magnetul

Poliția din Catalonia (Mossos) a descoperit un tahograf care marca ore de odihnă în timp ce șoferul continua să conducă.

Oamenii legii i-au deschis un dosar penal unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, de naționalitate spaniolă, pentru că a condus un camion cu tahograful manipulat.
Polițiștii l-au oprit pe șoferul profesionist, pe autostrada AP-7, la Riudellots de la Selva, deoarece își folosea telefonul mobil în timp ce conducea.
După ce l-au tras pe dreapta, polițiștii au inspectat tahograful pentru a verifica timpii de conducere și de odihnă. Surpriza a fost, însă, totală. Dispozitivul marca o pauză fictivă, în condițiile în care șoferul conducea încă pe autostradă. Acest lucru a ridicat suspiciunile agenților. Câteva minute mai târziu, polițiștii au descoperit modificarea prin care șoferul manipula tahograful.
Din acest motiv, au fost deschise proceduri penale împotriva camionagiului, fiind presupusul autor al infracțiunii de fals în documente, iar vehiculul a fost imobilizat. Bărbatul nu are cazier și va fi chemat în instanță pentru faptele sale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *