Șofer de camion prins cu 146 km/h

Un șofer profesionist spaniol a fost înregistrat în Franța circulând cu camionul pe autostradă cu viteza de 146 de kilometri pe oră.

Ca parte a luptei împotriva insecurității rutiere, jandarmii BESSINES Sur GARTEMPE (87) au efectuat, pe 07 iunie 2020, între orele 14 și 19, o acțiune de control a vitezei pe autostrada A 20.
În timp ce au fost înregistrate mai multe încălcări ale vitezei, între 169 km/oră și 177 km/oră, un camion cu semiremorcă înregistrat în Spania a fost înregistrat că circula cu viteza de 146 km/oră, în loc de 90 km/oră, viteza legală acest tip de drum.
Câteva momente mai târziu, a venit rândul unui tânăr șofer, care deținea permis de începător, deci având o viteză limitată de 110 km/oră, să fie prins cu viteza de 167 km/oră.
În cele din urmă, un vehicul utilitar, condus de un șofer tânăr cu permisul de conducere obținut recent, a fost, la rândul său, depistat cu viteza de 167 km/oră.
Acestor trei conducători auto li s-a retras imediat permisul de conducere. În plus, ultimul șofer va trebui să răspundă în fața autorității judiciare pentru acțiunile sale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *