Șofer de TIR, bătut de trei colegi, după ce i-au furat o tonă de motorină iar victima i-a denunțat, în Slovenia: „Mi-au spart capul şi mi-au rupt urechea”

Caz şocant petrecut în Slovenia! Trei şoferi români de TIR l-au bătut cumplit pe un coleg, după ce i-au furat o tonă de motorină, iar acesta i-a denunţat la poliţie. Poliţiştii sloveni l-au reţinut pe unul dintre ei pentru furt, dar l-au eliberat la scurt timp. Atunci, ajutat de ceilalţi doi complici, s-a răzbunat pe şoferul păgubit, care depusese plângere. Acum, bărbatul bătut şi cu rezervorul gol îşi caută dreptatea în ţară.

Scandalul a pornit joi, la miezul nopţii, în parcarea unei benzinării, în apropiere de capitala Sloveniei, Ljubljana. Şoferul de TIR, originar din Maramureş, s-a trezit pentru a mânca. Atunci a tras perdeaua de la geamul cabinei şi a rămas blocat pentru câteva secunde. Un alt camion, cu numere de Argeş, era tras în faţa sa, iar un furtun îl conecta pe acesta de TIR-ul său.

Victima: Am sărit din cabină şi l-am văzut pe individ. M-am dus spre el, nu l-am mai întrebat nimic. El ce să zică? Că a greşit, că a greşit. Că lasă-mă, măi, nene, că am greşit.

VIDEO și sursa AICI

Individul nu ar fi acţionat singur. Prietenii lui au fugit în momentul în care au văzut Poliţia

 

Scandalul dintre cei doi a trezit şi mai multă lume, iar martorii au sunat la 112. În doar câteva minute, poliţiştii sloveni au sosit la faţa locului şi l-au încătuşat pe hoţul de motorină.

Individul nu ar fi acţionat singur, însă, prietenii lui au fugit în momentul în care au văzut Poliţia. Spre dimineaţă, în jurul orei 04:30, hoţii s-au întors pentru a se răzbuna pe cel care i-a denunţat. Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere amplasată în benzinărie se vede cum cei trei indivizi sar pe el cu pumnii.

Victima: Problema a apărut mai târziu. Când au venit ăia mulţi, că m-au atacat. Mi-au spart capul şi mi-au rupt urechea.

Şoferul bătut şi-a anunţat patronul de incident, iar acesta a depus plângere şi în România. Cei trei agresori conduceau camioane cu numere de Argeş, iar poliţiştii români încearcă acum să îi identifice, pentru a-i trage la răspundere.

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *