Șofer de TIR mort la doar 22 de ani. A fost aruncat din cabină peste pod, s-a prăbușit în gol 20 de metri și a sfârșit într-un râu, în Italia

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața într-un accident tragic în Italia. Nenorocirea s-a întâmplat duminică dimineață la Cagli din provincia Pesaro Urbino. Băiatul conducea camionul spre Cantiano când, în timp ce traversa un viaduct, a pierdut controlul direcției și a lovit cu partea laterală a vehiculului balustrada de protecție. Impactul a fost atât de violent, încât șoferul a fost aruncat din cabina TIR-ului peste pod, plonjând de la 20 de metri în râul Burano. A murit pe loc.

Salvatorii au fost nevoiți să intervină cu elicopterul pentru a recupera trupul fără viață al tânărului, scrie Il Resto del Carlino.

O viață foarte tânără întreruptă de un nou accident dramatic

Petrit Jashari s-a născut în Castiglione del Lago, părinții fiind albanezi. Lucra pentru afacerea familiei, dar pasiunea lui era fotbalul.

Fusese portar la mai multe echipe de tineret.

„O viață foarte tânără întreruptă de un nou accident dramatic. Întreaga comunitate Magione se adună în jurul familiei Jashari, în urma pierderii lui Petrit, un transportator de 22 de ani care a suferit un accident pe drumul spre Cantiano. Nu există cuvinte pentru o tragedie atât de dureroasă. Cea mai profundă compasiune se îndreaptă către părinți, familie și prieteni”, a scris pe Facebook primarul Giacomo Chiodini.

Pe lângă părinții săi, Petrit lasă în urmă un frate geamăn, Klevis, și o soră mai mică, potrivit pulblicației albaneze dosja.al. Astăzi, tânărul de 22 de ani va fi condus pe ultimul său drum.

Polițiștii italieni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *