Şofer de TIR, plătit în monede de 50 de bani şi în bancnote de 1 leu. Ce a făcut angajatul pentru a fi tratat în acest mod de către patron

Un şofer de TIR din Arad a fost plătit în monede de 50 de bani şi în bancnote de 1 leu. Aşa a ales patronul să se răzbune pe angajat, pentru că acesta ar fi demisionat.

Un şofer de TIR din Arad, angajat la o firmă din municipiu, a fost plătit în monede de 50 de bani şi în bancnote de 1 leu. Aşa a ales patronul să se răzbune pe angajat, pentru că acesta ar fi demisionat. Şoferul a postat pe o reţea de socializare detalii despre modul în care a fost remunerat.

„Feriţi-vă de firma SC …… SRL deoarece, la angajare, se promite un salariu, adică minimul pe economie, dar de fapt nu dă toţii banii, dă mult mai puţin. Şi în momentul în care îţi dai demisia, găseşte motive să îţi tragă din bani”, a scris arădeanul, citat de aradon.ro.

Bărbatul a postat şi magini care să ateste modalitatea în care a fost plătit, după ce şi-a dat demisia.

„Şi încă o bătaie de joc din partea domnului patron: salariul îl dă cum se vede în pozele de mai jos (de 1 leu şi de 50 de bani, într-o cutie). Aşa consideră că merită să primească oamenii banii munciţi de ei”, a mai spus şoferul de TIR.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *