Şofer de TIR român prins de un conaţional în timp ce încerca să-i fure motorina din rezervor într-o parcare din Anglia VIDEO

Un șofer român de TIR a prins un coleg cum încerca să-i fure motorină într-o parcare din Reading, regiunea South East din Anglia. Șoferul care a fost aproape să fie păgubit a postat pe un grup pățania alături de poze și un video.

„Salut, colegi! Haideți să îl facem cunoscut pe domnul. L-am prins la rezervor cu furtunul întins să îmi golească rezervorul în parcarea de pe M4 Reading. A fugit cu furtunul după el. Vă salut! Drumuri bune și aveți grijă!”, a scris șoferul român de TIR, potrivit Stiridiaspora.ro.

Video AICI

Nu este pentru prima dată când șoferilor români de camion le este furată de motorina din rezervor. Un alt român a fost prins în timp ce fura motorină de la un camion, dintr-o benzinărie din Vittoria, Italia. Bărbatul, care se pregătea să fure 280 de litri de motorină dintr-un autotren articulat parcat la o benzinărie, a fost arestat de către personalul Brigăzii Volante a Postului de Poliție Vittoria și de către personalul Unității Operaționale Radiomobile a Companiei de Carabinieri Vittoria.

 

Concret, personalul care lucra în cadrul operațiunilor de control în teritoriu a intervenit în apropierea unei stații de benzină situată de-a lungul drumului național 115, unde a fost semnalat un furt de motorină dintr-un camion articulat staționat. Imediat la sosire, ofițerii au observat un individ la bordul unui autoturism care, la vederea lor, a fugit imediat, încercând să își piardă urmele.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *