Șofer de TIR, trezit de o polițistă care tocmai fusese violată: „Avea un pistol în mână”

Tânăra polițistă a fost internată la spital! Cine este violatorul

Un șofer de camion a fost trezit de o tânără polițistă înarmată care a bătut în geamul cabinei, unde el dormea, a povestit pentru Corriere del Mezzogiorno. Agenta tocmai ce fusese violată.

Violatorul este un bengalez

Violatorul, un bengalez, a fost imediat arestat de colegii polițiști: este acuzat de tentativă de omor și violență sexuală agravată. Polițista a declarat că a terminat tura (de la 19 la 24) într-o secție de poliție a orașului și, în timp ce se îndrepta spre portul unde parcase mașina în locurile rezervate forțelor de ordine, și-a dat seama că este urmărită. Avea arma de serviciu la ea, dar nu a avut timp să se apere, deoarece atacatorul a lovit-o rapid cu o piatră și apoi a încercat să o sugrume.

Imediat după viol, polițista s-a îndreptat spre primul camion parcat în apropiere și a cerut ajutor. „A bătut la geamul camionului meu, era în stare de șoc”, a povestit șoferul trezit, care a fost la rândul lui speriat inițial, când a văzut-o pe tânără înarmată cu un pistol.

I-a dat acesteia telefonul lui și ea a fost cea care a chemat ajutoare, reușind să ofere o descriere precisă a atacatorului ei. Acesta a fost urmărit și arestat la scurt timp după abuz: este un cetățean bengalez de 23 de ani, fără drept de ședere pe teritoriul italian și cu antecedente penale.

Primarul din Napoli: „Pentru tot restul zilelor sale”

La aflarea veștii, primarul din Napoli, Gaetano Manfredi, a ținut să-l sune pe comisarul napolitan Alessandro Giuliano pentru a-și exprima solidaritatea administrației municipale față de polițista atacată.

Liderul Lega, Matteo Salvini, a vorbit și el pe această temă. Pe Facebook, Salvini a scris: „Oricine violează o femeie sau un copil trebuie să fie pus în situația de a nu mai face acest lucru, pentru tot restul zilelor sale”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.