Şofer prahovean, acuzat că a furat o tonă de motorină, în trei luni, din TIR-ul pe care îl conducea. Plângerea, depusă de patronul firmei păgubite

Un şofer de camion din judeţul Braşov este cercetat penal pentru infracţiunea de delapidare, fiind suspectat că, în decurs de trei luni, a furat aproximativ o tonă de motorină din camionul pe care era angajat să îl conducă. Ancheta a fost deschisă după ce angajatorul a depus sesizare la poliţie cu privire la posibilele furturi.

Ancheta în acest caz a fost deschisă de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Feldioara-Postul de Poliţie Tărlungeni după ce, în data de 27 aprilie administratorul unei societăţi comerciale cu sediul în satul Cărpiniş, judeţul Braşov, a sesizat la Poliţie faptul că un angajat ar fi sustras motorină, în ultimele luni, din rezervorul unui camion al cărui gestionar era.

”Activităţile urgente întreprinse de către poliţişti au dus la depistarea şi oprirea în trafic pe DN1, la ieşirea din municipiul Braşov spre comuna Feldioara, a autoutilitarei respective, la volanul căreia se afla chiar angajatul societăţii, un bărbat de 37 ani, din satul Tărlungeni, judeţul Braşov. În urma controlului efectuat, în bena camionului au fost descoperite mai multe butoaie de tablă cu capac, în care se afla cantitatea de aproximativ 1000 litri de motorină. Din ancheta desfăşurată  a rezultat faptul că bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi sustras cantitatea respectivă, începând cu luna martie şi până în data de 27 mai a.c.,  din rezervorul aceluiaşi camion, iar combustibilul l-ar fi depozitat la locuinţa sa din satul Tărlungeni. În data de 27.05.2023, bărbatul ar fi decis să transporte combustibilul spre comuna Feldioara, moment în care a fost depistat de organele de poliţie”, se arată în documentele anchetatorilor.

Sâmbătă, şoferul de camion a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, fiind cercetat pentru delapidare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *